Forside

Ydelser

Nedenfor kan du se de forløb, som jeg udbyder i øjeblikket. Ønsker du et forløb, som ikke er nævnt på denne side er du naturligvis velkommen til at kontakte mig. Da virksomheden hele tiden er i udvikling, kan det være, at dit tænkte forløb allerede er på tegnebrættet. 

Samtaleterapi

(Fysisk eller online)

Samtaleterapi er for dig der ønsker klassisk psykologhjælp fordi du føler dig udfordret på livet. Måske du har problemer med med stress, angst eller depression. Eller måske du blot føler, at livet er svært for dig i øjeblikket. 

 

 

I terapien vil vi undersøge, hvilke tanker og overbevisninger, der spænder ben for dig i øjeblikket, hvilke drømme og ønsker du har for fremtiden og hvordan du kan nå dertil. Du vil ligeledes få værktøjer til, hvordan du konkret kan arbejde med din problemstilling. 

 

 

Metodisk tager jeg udgangspunkt i ACT, compassion- og mindfulnessbaserede tilgange samt metakognitive perspektiver. 

 

 

Samtalen kan hhv. foregå i min klinik i Kerteminde eller online. Jeg tager desværre ikke imod lægehenvisning. Har du en sundhedsforsikring privat eller via arbejde, kan du dog undersøge om de dækker psykolog af eget valg eller om forsikringen samarbejder med Prescriba.  

 

 

Pris: 700.- for første samtale,
Derefter 800.- pr samtale af 1 times varighed
Klippekort 5 samtaler: 3750.-

 

Align

1:1 coaching forløb

Mit 1:1 coaching forløb er for dig, som ikke nødvendigvis har behov for den klassiske psykologhjælp, men som blot har brug for hjælp til hvordan du kan leve et liv i overensstemmelse med din sjæl og dit hjerte. Måske du føler dig fanget i hamsterhjulet eller har en drøm i maven, som du ikke rigtig tør at indfri. 

 

 

I align hjælper jeg dig med at blive mere bevidst om, hvad du egentlig drømmer om, hvilke værdier, der er vigtige for dig og hvordan du kan skabe et meningsfyldt liv. Her arbejder vi bl.a. med mindfulness, manifestation, skyggearbejder, dit indre barn og andre perspektiver, som giver mening for netop dig. 

 

 

For at sikre en egentlig udvikling hos dig, er align designet som et forløb over 8 uger med samtaler af 1 time 1 gang ugentligt. Disse samtaler kan foregå i min klinik i Kerteminde eller online. 

 

 

Pris: 6000.- for hele forløbet

Kan evt. opdeles i 2 rater af 3000.- 

Du er altid velkommen til at ringe for en gratis forsamtale.

Kursus i stresshåndtering

 

 

Kursus i stresshåndtering er for jer som virksomhed, der har behov for at klæde jeres medarbejdere eller ledere på til at håndtere stress. Dette kan være en forebyggende såvel som behandlende indsats, men jeg råder naturligvis altid til at gøre noget ved problemet, før det blot bliver til brandslukning. 

 

 

På dette kursus vil jeg give jer indsigt i, hvad stress er, hvad der forsager stress samt give konkrete værktøjer til at håndtere og forebygge stress både privat og i arbejdslivet.

 

Kurset består af både oplæg og fælles refleksionsøvelser. 

 

 

 Pris: 6000.- ex moms

 

Kontakt mig på: 

23 27 25 22 

eller 

npn@heartcenteredliving.dk